Blijf jij vechten tegen je lichaam of wil je resultaat en ga je de samen werking aan met Personal gym Hoorn en de wonderbaarlijke machine: jouw lichaam!

Toen ik begon met trainen bij personal gym Hoorn wilde ik graag wat strakker worden. Niet dat ik te zwaar was, integendeel zelfs voeding en gewicht waren al jaren een strijd voor mij. Daarbij had ik veel gewricht klachten en continu pijn. Door het trainen, de begeleiding en de behandelingen zijn mijn pijn klachten volledig verdwenen. Daarnaast is er een enorme knop bij mij om gegaan en heb ik een volledig andere kijk op voeding en gewicht! Ik heb duidelijke doelen voor ogen en word hierin super goed begeleid en ondersteund. Ik leer elke keer weer nieuwe dingen en blijf mezelf constant ontwikkelen! Het is heel fijn dat je er niet alleen voor staat, maar uiteindelijk moet je het zelf doen!

Klant referentie

Lisa van Mosel