PERSONAL GYM HOORN

De Personal Gym Hoorn Fylosofie.

De knop omzetten!

Waar komt de schakel vandaan? de overdrive, de beestmodus, de 100% doorzetter die niet stopt? Ik denk dat dit iets is wat is aangeleerd, het is een harde les en ik denk dat niet iedereen die snapt. Het is een belangrijke les, een kritische les.

Het is hetgeen wat je de extra stap laat zetten. Om iets dieper te graven, om iets harder te duwen, om er achteraan te gaan.

Het vergt 2 tegenovergestelde krachten om het tot leven te brengen.

Het heeft beide emotie en logica nodig om je maximale potentieel te bereiken, om echt alles te geven wat je hebt. Om verder te gaan dan je limiet.

Emotie en logica zullen allebei hun limiet bereiken en wanneer 1 faalt heb je de ander nodig om op te vertrouwen.

Wanneer het niet logisch lijkt om door te gaan, dan heb je je emotie nodig, jouw angst, frustratie en boosheid, om jezelf te dwingen, om jezelf te dwingen 1 ding te zeggen: IK STOP NIET!

Wanneer je gevoelens schreeuwen dat je genoeg hebt gehad, wanneer je denkt dat je emotioneel breekt, overschrijd die emotie met concrete logica en wilskracht, die 1 ding kunnen zeggen: IK STOP NIET!!

Vecht zwakke emoties met de kracht en logica. En vecht de zwakheid van logica met kracht en emotie.

En in het balans van deze 2 zal je de kracht, vasthoudendheid en het onderbuikgevoel creeren om te kunnen zeggen tegen jezelf: IK. STOP. NIET.