MYLOGENICS

Wat houd een Mylogenics behandeling in?

Met behulp van de Mylogenics methode krijg ik een goed beeld van het functioneren van de diverse systemen in jouw lichaam. Hierdoor kan ik doelgericht de oorzaak behandelen waardoor het resultaat van de behandeling optimaal wordt.

Een goed vergelijk is bijv. een niet goed uitgelijnde auto. Wanneer een auto niet goed is uitgelijnd zal het stuur gaan trillen. Door volledig te focussen op de klacht, het trillen van het stuur, en onze behandeling toe te spitsen op de klacht, bijv. het vervangen van het stuur, zullen we merken dat de klachten niet verdwijnen. Het trillende stuur is immers het gevolg van de niet goed uitgelijnde banden! Zolang we blijven proberen de klacht op te lossen door keer op keer het stuur te vernieuwen zullen de klachten blijven bestaan.

We moeten dus een systeem hebben waarmee we disfuncties kunnen vaststellen; disfuncties die verantwoordelijk zijn voor de problemen. Mylogenics maakt voor het testen van de functie c.q. disfunctie van het lichaam gebruik van onder meer spier-, provocatie-, en lengtetesten.

Hierdoor kan de ik gericht, snel en effectief de oorzaak van de klachten behandelen.